top of page

Tilbage i trædemøllen, men på vej...

Så er vi tilbage i de vante omgivelser men kun for en kort stund. Vi har været hjemme i ca. 4 måneder og det har ikke været nemt :(

Omstillingen tilbage til virkeligheden var noget mere besværlig end først antaget... Nu har vi oplevet roen og friheden til selv at styre dagens gang og det er ikke nemt at give slip på. Vi har lært meget om os selv og hvad vi gerne vil, i hvert fald i fremtiden. Problemet er så at komme derhen, både økonomisk og følelsesmæssigt.

Det gode er dog at vi ved at vi er på vej. Nu skal vi bare finde måden på det. Og jeg tror vi har taget nogle beslutninger som gør at vi kommer videre. Vi er i hvert fald sikre på en ting.

INGEN SKAL BESTEMME HVORDAN VI SKAL LEVE :)

Så planlægningen starter så småt allerede nu.

Nå men pjat til side :)

VI er gået igang med at renovere Hagrid så den kan blive vores hjem i Danmark. Og det er en stor opgave...

Sne på Hagrid i Kolding

Båden ligger lige nu i Kolding på vinterplads i vandet. Det er koldt og fugtigt så ikke særlig opmuntrende at være i båden. Cockpitteltet består af vores solsejl fra i sommer kombineret med en gennemsigtig pressingen fra Jem og Fix. Lyst men ikke så tæt og meget koldt.

Men vi er på vej :)

Der er i skrivende stund installeret pottefyr, nye doradeventiler og varmtvandbeholderen er monteret i motorrummet. Vi bestiller isoleringsskum inden længe og nye dele til vandsystemet er kommet fra tyskland. Vi projektere på afløbssystemet, dvs vi skal have bygget en tank til spildevand ind et eller andet sted. Det er ikke kedeligt og det er dejligt at arbejde på vores fremtid.

I gang med at montere fyr... Det tager tid.

Indkøbslisten er lang

Håber i nyder tilværelsen derude og snart skal afsted på eventyr igen...

God vind

Kh livssejlerne

Featured Posts
Recent Posts
Archive
Search By Tags
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page